Looking For Anything Specific?

Φωτια Στα Βιλια / Κερατέα: Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη- ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΒΙΛΙΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ... / Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο.

Φωτια Στα Βιλια / Κερατέα: Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη- ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΒΙΛΙΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ... / Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο.. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα.

Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής.

Φωτιές: Στα Βίλια φτάνουν οι φλόγες-Εκκενώνεται κι άλλος ...
Φωτιές: Στα Βίλια φτάνουν οι φλόγες-Εκκενώνεται κι άλλος ... from epirusonline.gr
Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Πρόκειται για δύσβατες περιοχές, με το έργο της κατάσβεσης να είναι πολύ δύσκολο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό.

Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις.

#πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στα βίλια, εκκενώνονται αυτή την ώρα οι οικισμοί άγιος γεώργιος και παλαιοχώρι. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες, με την πυρκαγιά να κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική.

Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής.

Μεγάλη φωτιά στα Βίλια: Εκκενώθηκαν τέσσερις ακόμη ...
Μεγάλη φωτιά στα Βίλια: Εκκενώθηκαν τέσσερις ακόμη ... from images32.inewsgr.com
Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Μέχρι στιγμής έχει δοθεί εντολή. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των.

Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο.

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Στο μέτωπο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Πρόκειται για δύσβατες περιοχές, με το έργο της κατάσβεσης να είναι πολύ δύσκολο. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Φωτιά στα Βίλια: «Μάχη» σε τρία μέτωπα - Εκκενώθηκαν ...
Φωτιά στα Βίλια: «Μάχη» σε τρία μέτωπα - Εκκενώθηκαν ... from www.ieidiseis.gr
Πρόκειται για δύσβατες περιοχές, με το έργο της κατάσβεσης να είναι πολύ δύσκολο. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες, με την πυρκαγιά να κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών.

Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες, με την πυρκαγιά να κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Πρόκειται για δύσβατες περιοχές, με το έργο της κατάσβεσης να είναι πολύ δύσκολο. Αγνοείται μια ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Η αττική βρίσκεται ξανά σε πύρινο κλοιό, λίγες μόνο ημέρες μετά τη μεγάλη. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών.

Posting Komentar

0 Komentar